Menu Close

Decorpint – Pintura, decoració i parquet a Figueres

Qui Som

Iniciat el gener del 2015 i inaugurat dos mesos després, Decorpint va crear-se per satisfer tant professionals com particulars. Jo, Xavier Chamorro Grau, propietari del negoci, constato la meva experiència en el sector, amb més de 25 anys com a treballador i encarregat en dues empreses diferents però ambdues del sector de la venda i distribució de pintures.

A Decorpint Figueres disposem de tot tipus de pintures i materials per a la decoració, així com parquets, papers pintats, tarimes exteriors i microciment. També oferim la col·locació d’aquests parquets i tarimes. A Decorpint t’oferim una àmplia gamma de colores de pintura, atès que disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa amb una extensa carta de colors; i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.

Ens definim com uns distribuïdors de primeres marques de pintura com ara Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Revetón, Owatrol, entre altres. També pel que fa als esprais: oferim productes de la coneguda marca Montana Colors (decoratius i industrials).

En referència als parquets i a les tarimes, destaquem Quick Step, tot i que, si ens visiteu, podreu escollir d’entre una variada gamma de productes. A més, val a dir que també oferim un servei enfocat a marcs per quadres, cortines i mosquiteres perquè les vostres llars presentin una bonica decoració i estiguin sempre ben preparades.

Ens trobareu a l’Avinguda Salvador Dalí número 30 de Figueres. Us hi esperem, per tal de poder-vos oferir el nostre servei personalitzat d’assessorament i consell. A més, amb nosaltres, tot professional podrà comptar amb el suport de comercials i químics de les marques prèviament comentades. La botiga disposa d’un aparcament just al davant, una facilitat que sempre cal tenir en compte i és d’agrair.