Menu Close
Decorpint Slider
Més de 100.000 colors de pintura personalitzats al moment
Tot tipus de pintures i materials per a la decoració
Decorpint

Decoració Pintures Venda i Col·locació de Parquet Microciment

slider-03
Més de 100.000 colors de pintura personalitzats al moment
slider-02
Tot tipus de pintures i materials per a la decoració
previous arrow
next arrow

Decorpint Figueres

BOTIGA de PINTURA I PAPER. Venda I OFERTES. COL·LOCACIÓ DE PARQUET MICROCIMENT

Decorpint Figueres, establiment amb pàrquing privat on t’ofererim productes de qualitat excel·lent amb ofertes i preus molt competitius. Dirigida per professionals amb àmplia experiència en el sector, és visita obligada per a qualsevol professional o particular que tingui un projecte de pintura entre mans.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials!

Decorpint

Un món de colors

A Decorpint Figueres t’oferim una àmplia gamma de colors, gràcies a les extenses cartes de colors de les primeres marques, també gràcies a la fabricació de colors personalitzats al moment amb la màquina que disposen a la botiga. Decorpint també ofereix una gran gamma de colors d’esmalts acrílics.

Decorpint Figueres

Pintura i parquets

A Decorpint Figueres t’oferim diversos serveis i productes vinculats a la decoració com són la pintura i el parquet i la seva col•locació. Som una empresa al servei de professionals i de particulars oferint els productes de més qualitat a preus competitius.

Decorpint Figueres

Fustes per a exteriors

A banda del parquet per a interiors, a Decorpint Figueres també venem i col·loquem fustes per a exteriors tant per a terres com per a altres elements de jardí. Sempre amb el millor consell professional i amb els productes per al posterior manteniment de la fusta.

Decorpint Figueres

Primeres marques

Tots els productes que t’oferim a Decorpint Figueres són de primera qualitat i de primeres marques que garanteixen un bon resultat. Treballem amb marques com Quick Step, Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Reveton, Kronopol, Exterpark, Kronoswiss, Pentrilo, Tollens, etc.

A Decorpint Figueres disposem de tot tipus de pintures i materials per a la decoració, així com parquets, papers pintats, tarimes exteriors i microciment. També oferim la col·locació d’aquests parquets i tarimes. A Decorpint t’oferim una àmplia gamma de colores de pintura, atès que disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa amb una extensa carta de colors; i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.

A Decorpint Figueres som distribuïdors de primeres marques de pintura com ara Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Revetón, Owatrol, entre altres. També pel que fa als esprais: oferim productes de la coneguda marca Montana Colors (decoratius i industrials).

En referència als parquets i a les tarimes, destaquem Quick Step, tot i que, si ens visiteu, podreu escollir d’entre una variada gamma de productes. A més, val a dir que a Decorpint Figueres oferim un servei enfocat a marcs per quadres, cortines i mosquiteres perquè les vostres llars presentin una bonica decoració i estiguin sempre ben preparades.

Ens trobareu a l’Avinguda Salvador Dalí número 30 de Figueres, Girona, Alt Empordà. Us hi esperem, per tal de poder-vos oferir el nostre servei personalitzat d’assessorament i consell. A més, amb nosaltres, tot professional podrà comptar amb el suport de comercials i químics de les marques prèviament comentades. La botiga disposa d’un aparcament just al davant, una facilitat que sempre cal tenir en compte i és d’agrair.

Si estàs buscant botigues de pintura, decoració i parquet, Decorpint Figueres (Girona, Alt Empordà) és la teva botiga de referència. Per contactar amb nosaltres ho pots fer a través del nostre telèfon 972 090 721 o pots enviar un email a info@decorpintfigueres.cat

Pintura a la carta

T’oferim més de 100.000 colors de pintura.
Disposem dues màquines de colors: una de pintura decorativa i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.
Pintures d’interior, pintures d’exterior, pintures especials
Som distribuïdors de primeres marques de pintura com Quick Step, Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Reveton, Kronopol, entre altres.

Venda i col·locació de parquet

Instal·lació de parquet, paviment laminat, tarima d’exterior i terra de vinil.
T’assessorarem en la millor elecció dels materials com de la instal·lació del parquet.
Especialistes en la instal·lació de parquet de fusta i tot tipus de paviments.
També oferim un servei enfocat a marcs per quadres, cortines i mosquiteres.

Novetats i Ofertes

Nova oferta Tollens i Revetón

Per la compra de 6 bidons de 15L de NOVEX NIEVE o de TOLLENS EXTRA LISO, et regalem una pulsera d’activitat XIAOMI «Mi Smart Band 5». Per la compra de…