BENVOLGUTS CLIENTS, ELS ATENDREM EN EL NOSTRE HORARI:

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 7.45H A 13 H I DE 15 H A 20 H
DISSABTES DE 9H A 13H
AMB TOTES LES MESURES SANITÀRIES:

DESINFECTANT HIDROALCOHÒLIC A LA SEVA DISPOSICÓ
DISTÀNCIA DE SEGURETAT

SI PREFEREIXEN PODEN FER LES SEVES COMANDES PER TELÈFON O MAIL

972 090 721
decorpintfigueres@gmail.com

GRÀCIES PER LA SEVA CONFIANÇA

Decorpint Figueres

BOTIGA de PINTURA I PAPER. Venda I OFERTES. COL·LOCACIÓ DE PARQUET MICROCIMENT

Decorpint Figueres, establiment amb pàrquing privat on t’ofererim productes de qualitat excel·lent amb ofertes i preus molt competitius. Dirigida per professionals amb àmplia experiència en el sector, és visita obligada per a qualsevol professional o particular que tingui un projecte de pintura entre mans.

Un món de colors

Un món de colors

A Decorpint Figueres t’oferim una àmplia gamma de colors, gràcies a les extenses cartes de colors de les primeres marques, també gràcies a la fabricació de colors personalitzats al moment amb la màquina que disposen a la botiga. Decorpint també ofereix una gran gamma de colors d’esmalts acrílics.

Fustes per a exteriors

Fustes per a exteriors

A banda del parquet per a interiors, a Decorpint Figueres també venem i col·loquem fustes per a exteriors tant per a terres com per a altres elements de jardí. Sempre amb el millor consell professional i amb els productes per al posterior manteniment de la fusta.

Pintura i parquets

Pintura i parquets

A Decorpint Figueres t’oferim diversos serveis i productes vinculats a la decoració com són la pintura i el parquet i la seva col•locació. Som una empresa al servei de professionals i de particulars oferint els productes de més qualitat a preus competitius.

Primeres marques

Primeres marques

Tots els productes que t'oferim a Decorpint Figueres són de primera qualitat i de primeres marques que garanteixen un bon resultat. Treballem amb marques com Quick Step, Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Reveton, Kronopol, Exterpark, Kronoswiss, Pentrilo, Tollens, etc.

A Decorpint Figueres disposem de tot tipus de pintures i materials per a la decoració, així com parquets, papers pintats, tarimes exteriors i microciment. També oferim la col·locació d’aquests parquets i tarimes. A Decorpint t'oferim una àmplia gamma de colores de pintura, atès que disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa amb una extensa carta de colors; i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.

A Decorpint Figueres som distribuïdors de primeres marques de pintura com ara Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Revetón, Owatrol, entre altres. També pel que fa als esprais: oferim productes de la coneguda marca Montana Colors (decoratius i industrials).

En referència als parquets i a les tarimes, destaquem Quick Step, tot i que, si ens visiteu, podreu escollir d’entre una variada gamma de productes. A més, val a dir que a Decorpint Figueres oferim un servei enfocat a marcs per quadres, cortines i mosquiteres perquè les vostres llars presentin una bonica decoració i estiguin sempre ben preparades.

Ens trobareu a l’Avinguda Salvador Dalí número 30 de Figueres, Girona, Alt Empordà. Us hi esperem, per tal de poder-vos oferir el nostre servei personalitzat d’assessorament i consell. A més, amb nosaltres, tot professional podrà comptar amb el suport de comercials i químics de les marques prèviament comentades. La botiga disposa d’un aparcament just al davant, una facilitat que sempre cal tenir en compte i és d’agrair.

Si estàs buscant botigues de pintura, decoració i parquet, Decorpint Figueres (Girona, Alt Empordà) és la teva botiga de referència. Per contactar amb nosaltres ho pots fer a través del nostre telèfon 972 090 721 o pots enviar un email a info@decorpintfigueres.cat.

Pintura a la carta

  • T'oferim més de 100.000 colors de pintura.
  • Disposem dues màquines de colors: una de pintura decorativa i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.
  • Pintures d'interior, pintures d'exterior, pintures especials
  • Som distribuïdors de primeres marques de pintura com Quick Step, Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Reveton, Kronopol, entre altres.

més info

Venda i col·locació de parquet

  • Instal·lació de parquet, paviment laminat, tarima d'exterior i terra de vinil.
  • T'assessorarem en la millor elecció dels materials com de la instal·lació del parquet.
  • Especialistes en la instal·lació de parquet de fusta i tot tipus de paviments.
  • També oferim un servei enfocat a marcs per quadres, cortines i mosquiteres.

més info

Novetats i Ofertes

Nou espectrofotómetre de Tollens i Reveton

Nou espectrofotómetre de Tollens i Reveton

Decorpint té el nou espectrofotómetre d'última generació de Tollens i Reveton.

Llegeix més...